Kundecase: Moderne IT-løsninger og sikker drift har højnet CHYMEIAs IT-arkitektur

maj 12, 2022 | IT-drift, IT-support

CHYMEIA udvikler softwareløsninger til kemikaliestyring og udarbejdelse af kemikaliesikkerhedsdokumenter. Derfor er høj oppetid og kontinuerlig drift altafgørende for, at de kan udvikle løsninger og supportere deres kunder.

Løsninger tilpasset efter CHYMEIAs behov

CHYMEIA har været gennem en kraftig vækst de seneste år, og det har krævet, at deres IT-drift har skulle følge med udviklingen. Den eksponentielle vækst har giver CHYMEIA meget at se til, og derfor har de ikke haft ressourcer til at fokusere på udviklingen deres IT-arkitektur.

Vi har hjulpet CHYMEIA med integrationen af en moderne IT-løsning, hvor driften er optimeret og sikkerheden er oprustet, så virksomhedens IT-system nu passer til deres behov.

Siden 2020 har Comby haft det fulde ansvar for CHYMEIAs IT-drift, hvilket betyder, at vi står for opdatering og vedligeholdelse af servere, netværk, firewalls, printere, backup samt opsætning af nye brugere. Med driftsaftalen har CHYMEIA fået adgang til IT-specialister, som står til rådighed ved den daglige drift og akutte problemer.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Comby. Helt fra starten forstod Comby hurtigt vores behov for aflastning af ressourcer. Comby tog selv tog initiativ, og formulerede ideer til igangsætning af et setup som effektivt og hurtigt kunne erstatte og bringe forbedringer til vores forhenværende

Claus Ankjaergaard

Partner og COO, CHYMEIA

Flytning af serverrum blev i stedet til fuld driftsaftale 

Oprindeligt skulle CHYMEIA have flyttet deres serverrum til en ny lokation, og efter vores IT-tekniker havde gennemgået serverrummet, gav han i samme ombæring anbefalinger til, hvordan deres IT-arkitektur kunne optimeres i forhold til virksomhedens udvikling. Anbefalingerne indebar:

  • Flytte den fysiske server til virtuel hosting. På den måde er data sikret ved tilfælde af brand, oversvømmelse, tyveri eller overophedning af serverhardware. Find løsning her.

 

  • En HaaS-aftale om trådløs netværksløsning med moderne enterprise firewall fra Mekari. Med en HaaS-aftale sørger Comby for, at CHYMEIAs netværksløsning altid er opdateret, sikkert og velfungerende. Find løsning her.

 

  • En sikker backup-løsning på alle servere. Med en cloudbaseret backupløsning gemmes data både lokalt og off-site, så CHYMEIA kan være sikker på, at de altid kan tilgå deres data, uanset hvad der sker. Find løsning her.

 

“Det er en fornøjelse af arbejde med Comby”

CHYMEIA valgte at gå med alle anbefalingerne og oplevede et løft i hele deres it-opsætning. Det resulterede i, at CHYMEIA valgte at outscource hele IT-driften til Comby.

Grundet virksomhedens udvikling stod CHYMEIA med et behov for ekstra ressourcer til deres IT-afdeling. Med Comby som ekstern partner har CHYMEIA et helt team af eksperter, som varetager deres IT-drift. Med en fuld driftsaftale overvåger Comby server- og netværksdriften, hvilket betyder, at driftsforstyrrelser minimeres kraftigt, idet potentielle problemer genkendes inden de opstår. Ved at videregive deres IT-problemer til os, får de en hurtigere problemløsning og flere ressourcer frigives til deres daglige arbejde. CHYMEIA fortæller selv om samarbejdet:

Det er en fornøjelse at samarbejde med Comby. Helt fra starten forstod Comby hurtigt vores behov for aflastning af ressourcer. Comby tog selv initiativ, og formulerede ideer til igangsætning af et setup som effektivt og hurtigt kunne erstatte og bringe forbedringer til vores forhenværende.

I forhold til den løbende support har det altid været nemt og hurtigt at få fat i Comby og det har altid været sådan, at man har følt, at alle typer problemer dels tages lige alvorligt og dels altid ender med at få et ejerskab hos en supporter, som følger op og holder problemet i hånden ind til det der løst. Uanset om det betyder at supporteren skal møde op på vores adresse og bruge dagen på vores kontor. Således kan vi koncentrere os om det vi er dygtige til og overlade infrastruktur og daglig support til Comby, så de kan gøre det, som de er dygtige til.

Claus Ankjaergaard

Partner og COO , CHYMEIA

Skal vi hjælpe dig med at opnå en effektiv IT-drift?

Hos Comby hjælper vi også gerne dig med at opnå bedre resultater og en mere effektiv IT-drift. Har du brug for sparring omkring, hvordan du sikrer en effektiv IT-drift i din virksomhed?
Så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds IT-driftsløsning.

Gratis e-bog:

4 spørgsmål, der sikrer en effektiv IT-drift

Download vores gratis e-bog, der giver dig 4 konkrete spørgsmål, du bør tage stilling til, hvis du vil sikre en effektiv IT-drift. E-bogen stiller skarpt på, hvad du bør overveje ift. outsourcing af din IT samt valget af IT-leverandør. 

E-bog om outsourcing og IT-drift | Comby

Seneste artikler

Hardware-as-a-Service: Alt i én løsning

Hardware-as-a-Service: Alt i én løsning

Hardware as a Service (HaaS) er en ny løsning som vinder mere og mere frem i IT-verdenen – og med god grund. HaaS-modellen tilbyder en lang række fordele, som ikke er set før ved leasing- eller lejeaftaler.Udskiftning til nye hardwareløsninger, kan for mange...