PrintBy - lej din næste printer

Hvorfor bruge din likviditet på at købe en printer, når du kan leje den. I samarbejde med Canon – en af verdens førende producenter af kvalitetsprintere – får du en fleksibelt og driftssikker printerløsning.

Du kan få PrintBy hos Comby!

 

Kontakt os for mere information

Fleksibel løsning uden binding

Canon er kendt for sine meget driftsikre farvelaser printere. som leverer printkvalitet af høj kvalitet. Vi har udvalgt 3 modeller, som udbedes til leje i konceptet PrintBy.

Comby installerer og servicerer dine printer og de sørger for, at du aldrig løber tør for toner. Toneren, service, løbede opdateringer og andre forbrugsdele er naturligvis inkluderet i prisen.

Alle de printere vi opstiller er fabriksnye. 

Se videoen om PrintBy konceptet

Intet bøvl

Når du lejer en printer slipper du for alt bøvlet. Du er fri for at bruge penge på den dyre anskaffelse, men får i stedet en fast pris pr. måned.

Med PrintBy skal man ikke længere hverken benytte tid eller penge på at bestille dyr toner. Du får med PrintBy en printer af høj kvalitet, hvor vi står for levering af toner i forhold til dit forbrug.

Du skal selv sørge for papir og en stikkontakt. Resten står vi for – og maskinens strømforbrug  er lavt som følge af, at hurtig opstartstid er standard i alle printerne.

Kvalitetsprintere

Din printer kan meget mere end bare at printe. Det er en multifunktionsprinter, som både kan printe, scanne og kopiere.

Med din løsning for du på alle modeller:

  • Ultra hurtig printhastighed.
  • Printerne starter lynhurtigt op – i quick start tilstand på bare 4 sekunder eller mindre.
  • Intuitivt brugerinterface med 10,1″ touchskærm
  • De scanner lynhurtigt dokumenter både som enkeltsidet eller dobbeltsidet og den springer over, hvis der er blanke sider.
  • OCR-scanning med mere end 95% tekstgenkendelse på 25 supporterede sprog.
  • Masser af sikkerhedsfunktioner som kan tilrettes i forhold til jeres egen IT-sikkerhedspolitik (tilkøb).

All-inclusive

Comby sørger for opstilling og installation af printeren, så den kan bruges af alle, som har lov til det. Fra mobilen, laptoppen eller en stationær computer – og så endda sikkert. (Nogle sikkerhedsløsninger kan kræve ekstra software mod betaling)

Bæredygtig IT betyder ikke at du skal gå på kompromis på performance, kvalitet, brugeroplevelsen, eller at du skal betale endnu mere for dine produkter. Og det samme gælder din printer.

Vi sørger for at maskinen altid fungerer. Og skulle der være problemer, så kontakter du service, som sørger for at reparere og/eller udskifte defekte dele hurtigst muligt.

 

Et avanceret værktøj til styring af print og scan

uniFLOW online er et uundværligt værktøj til at styre dine print og scanningsopgaver i skyen. Du kan sætte dine fortrolige printjobs i kø og når du identificerer dig ved printeren, så udskives de. Har du et kontorfællesskab kan du styre hvem der må printe – og der kan laves en fordeling af omkostningerne.

uniFLOW online kan bruges til alle vores printere.