Brug for et nyt job?

Internet til private

Er du privatkunde, får du med vores internetprodukter en stærk løsning af høj kvalitet til en fast lav pris. Siden år 2000 har vi leveret IT-løsninger over hele Grønland, og det har givet os den bedste knowhow til at sikre dig en god og pålidelig løsning. Vi er i dag et stærkt alternativ til andre internetudbydere i Grønland.

Al bestilling af internet til private foregår online. Du skal bare udfylde en formular så er du godt på vej.

Sådan sikrer vi din kvalitet

 

Uanset om du surfer på internettet, spiller online spil, streamer web-tv eller andet, sikrer vi dig en god forbindelse.

Alle vores produkter til privatkunder er ægte Flatrate-produkter. Det betyder, at dit dataforbrug er ubegrænset, og at din hastighed ikke sænkes, når du når en vis forbrugsgrænse. Vi tilstræber os altid at levere den båndbredde, du har bestilt med lav latency – også i peakperioder.

Vores løsninger

Vi bestræber os på at levere løsninger, der rammer lige netop dit behov for internet. Afhængig af hvor vigtig internetforbindelsen er for dig, kan du vælge mellem vores tre pakker til privatkunder, og finde den løsning og hastighed, der matcher dit behov.

Surf Optil

 

Med Surf Optil får du en internetløsning, der leverer op til den hastighed, du har købt. Derfor vil der i peak perioderne kunne forekomme en lavere båndbredde. Surf Optil er til dig, der ikke bruger oceaner af tid online, men vil have en internetforbindelse, du kan stole på, når du har behov for det – og som samtidig kan leve med de få gange om året, hvor nettet kan være nede.

*Vær opmærksom på, at ved søkabelbrud og andre tekniske problemer, vil denne løsning have lav prioritet.

Hastighed
10/2
Pris pr. måned
599
Hastighed
30/5
Pris pr. måned
699
Hastighed
30/30
Pris pr. måned
899

Surf Balance

 

Med Surf Balance får du en god internetløsning til en fornuftig pris. Løsningen er til dig, der godt kan lide at surfe og bruge tid online. Du vil gerne have en god og stabil hastighed på download, så siderne hurtigt vises, men skulle internettet en sjælden gang være nede, så lever du også med det.

*Vær opmærksom på, at ved søkabelbrud og andre tekniske problemer, vil denne løsning have lav prioritet.

Hastighed
10/2
Pris pr. måned
999
Hastighed
30/5
Pris pr. måned
1.145
Hastighed
30/30
Pris pr. måned
1.369

Surf Prioriteret

 

Med Surf Prioriteret får du en hurtig internetløsning. Surf Prioritet er den bedste løsning til dig, der bruger meget tid på at surfe, spille og streame online og derfor har brug for en forbindelse, du kan regne med. Du får både hurtig upload og download hastighed – og du vil hurtigt komme tilbage online, hvis der skulle opstå tekniske problemer.

*Ved søkabelbrud og andre tekniske problemer, vil denne løsning have høj prioritet.

Hastighed
10/2
Pris pr. måned
1.399
Hastighed
30/5
Pris pr. måned
1.495
Hastighed
30/30
Pris pr. måned
1.895

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der matcher dit behov, er du velkommen til at kontakte os her.

Bestil internet

Al bestilling af internet til private foregår online. Du skal bare udfylde en formular vi har gjort klar til dig, lige når det passer dig. Klik ind til bestillingssiden på knappen til højre:.

Oprettelse og abonnementsændringer

Ønsker du generelt at lave en ændring i dit nuværende abonnement, er du velkommen til at kontakte os her.

 

Andre priser

Oprettelse
2.200
Ændring af abonnement
650
Adresseflytning
1.599
Overdragelse
500
Genåbning
1.599
Erstatning af modem
995

Vores produkter tilbydes i søkabel zonen. Søkabel zonen består af: Aasiaat, Akunnaaq, Atammik, Attu, Iginniarfik, Ikamiut, Ikerasaarsuk, Ilimanaq, Ilulissat, Itilleq, Kangaamiut, Kangaatsiaq, Kangerluk, Kangerlussuaq, Kapisillit, Kitsissuarsuit, Maniitsoq, Nanortalik, Napasoq, Narsaq, Niaqornaarsuk, Nuuk, Oqaatsut, Paamiut, Qaqortoq, Qasigiannguit, Qeqertaq, Qeqertarsuaq, Saqqaq, Sarfannguit, Sisimiut, Upernavik, og Uummannaq.