Gratis e-bog: 4 spørgsmål, der sikrer en effektiv IT-drift

E-bog om outsourcing og IT-drift | Comby

Hvad skal du overveje, når du outsourcer din IT?

Download vores e-bog ‘4 spørgsmål, der sikrer en effektiv IT-drift’ gratis her og bliv klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du outsourcer din IT, eller hvis du overvejer at skifte IT-leverandør.

I e-bogen giver vi dig 4 konkrete spørgsmål, der kan hjælpe dig med at sikre en effektiv IT-drift, samt sikre at du vælger den rette IT-leverandør til din outsourcing.

3 gode grunde til at downloade e-bogen

Det er dødirriterende, når din IT ikke fungerer

I mange tilfælde kan IT have stor, ja faktisk afgørende, betydning for forretningen. Derfor er det både irriterende, uhensigtsmæssigt og dyrt, når det ikke fungerer som det skal. Når du outsourcer din IT-drift, vil din leverandør sikre, at dine IT-løsninger fungerer som de skal, og når de skal. I e-bogen kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt, og hvordan vi som IT-leverandør sikrer dette.

Du kan spare tid og penge med den rette leverandør

Den rette IT-leverandør vil se på din virksomhed og jeres IT som en helhed og rådgive jer til, hvad I skal have og ikke skal have på den baggrund. Dine IT-løsninger skal skabe værdi for din forrening, så du ikke spilder både tid og penge på unødvendige elementer. I e-bogen kan du blive klogere på, hvordan den rette leverandør kan være med til at holde ressourcerne på et niveau, der giver mening for din forretning.

Du får 5 overskuelige kapitler

Når du downloader e-bogen, får du fem overskuelige kapitler eller spørgsmål, du bør overveje, når du outsourcer din IT. Hvert kapitel giver dig konkrete og håndgribelige tips og pointer, og du kan springe et kapitel over, hvis det ikke er relevant for dig. Det håber vi giver dig de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige løsning for din organisation.

Hvad er effektiv IT-drift?

Hvad mener vi, når vi siger, din IT-drift skal være effektiv? Og hvordan kan en IT-leverandør hjælpe med at sikre det?

Når du outsourcer din IT, bør du vælge en leverandør, der har fokus på at sikre den bedste og mest værdiskabende løsning for din virksomhed. Effektiv IT-drift handler om at skære ind til benet og bruge ressourcerne rigtigt. Og så handler det selvfølgelig om, at tingene skal fungere, når du har brug for det. Hør mere i videoen.

Hvem er Comby?

Hvem er vi egentlig, og hvilket belæg har vi for at skrive en e-bog om outsourcing af IT?

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder. Og nu er vi også rykket til Danmark. I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi servicerer erhvervskunder. Vi har arbejdet med IT-drift og IT-support i mange, og vi synes stadig det er lige sjovt. Vi brænder for at levere en god service og kompetent rådgivning til vores kunder, og det håber vi, du kan mærke, når du læser vores e-bog.