Bæredygtige laptops

Comby vil gerne være med til at sikre vores og dine børns fremtid. Derfor har vi valgt at forhandle bærbare laptops fra Circular Computing™, der producerer verdens mest bæredygtige laptops.

 

Kontakt os for mere information

Reproduceret og ikke bare refurbished 

Vi tilbyder reproducerede CO2-neutrale laptops og fuldt certificerede CO2-neutrale og bæredygtigt re-producerede enterprise-grade laptops.

Firmaet Circular Computing™ reproducerer de mest bæredygtige bærbare laptops i verden med 97% ydeevne i forhold til nye modeller og med en besparelse på op til 40% af prisen.

Der kasseres 160.000 laptops dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede laptops kan genbruges.

Ingen kompromis

Med en performance på 97% og en betydelig prisforskel, tilbyder bærbare laptops fra Circular Computing™ en suværen kvalitet, værdi og performance.

Computerne gennemgår en fem timers genfremstillingsproces og 100-punkts kvalitetskontrol, der er med til at levere kvalitet og et produkt, du kan stole på.

Med en laptop fra Circular Computing™ får du en computer som har fået udskiftet eller fået opgraderet vigtige komponenter og du sikre dig en 3-års garanti.

Bæredygtig IT

Hvis din virksomhed tilføjer en bæredygtig indkøbspolitik med Circular Computing™, vil det gøre en reel forskel. Vidste du fx at:

  • Hver bærbar du køber, er et certificeret CO2-neutralt produkt.
  • Fem træer plantes for hver bærbar, der købes for at kompensere for CO2-udledninger.
  • Der anvendes 190.000 liter vand, når der produceres en ny computer – dette spares på at købe en computer fra Circular Computing™. Det er nok drikkevand til en gennemsnitlig borger i den vestlige verden i over 700 år.
  • Der undgås 380 kg CO2-udledning ved at købe en genfremstillet laptop fremfor en ny.

Værdi

Bærbare laptops med suværen kvalitet til en langt billigere pris imødekommer din virksomhed og dit budget.

Bæredygtig IT betyder ikke at du skal gå på kompromis på performance, kvalitet, brugeroplevelsen, eller at du skal betale endnu mere for dine produkter.

Ikke at forvirre reproducerede computere med refurbished computere, leveres reproducerede computere med høj kvalitet til en væsentlig lavere pris.

Se videoen om Circular Computing

Fem træer for hver computer

Circular Computing™ laptops er et certificeret CO2-neutralt produkt, der forbruger 85% mindre energi i genfremstillingsprocessen end ved produktion af en ny bærbar.

I samarbejde med Weforest, bliver der plantet fem træer for hver computer, der bliver solgt fra Circular Computing™ for at udligne CO2-udledningen fra produktionen.

Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genbruges og genanvendes miljørigtigt.

Salget af hver bæredygtig laptop medfører følgende positive klimaindvirkninger

kg CO2 kompensation

liter vand sparet

kg kulstof reducering

træer plantet i forbindelse med vores partnerskab for genrejsning af skove

kg ressourcer bevaret

e-affald produceret