Case med Atorfillit Kattuffiat: Når kunden føler sig set og mødt

nov 11, 2021 | Cases, IT-drift, Nyhed

Når kunden føler sig set og mødt i forhold til de behov virksomheden har, samt har sikkerhed, ærlighed og tryghed som vigtige faktorer

Comby har den overordnede IT-drift for Atorfillit Kattuffiat (AK). I stedet for at spilde dyrebar tid på IT, kan AK nu koncentrere sig om deres 1.200 medlemmer.
Det er vigtigt for AK at kunne have et IT-Setup der er til at stole på, systemer der kan bruges i dagligdagen når arbejdsopgaver for medlemmerne skal løses, systemer der virker når de skal. Skulle der opstå en udfordring har AK gode oplevelser hos vores support: ”henvendelser foregår via e-mail, de bliver taget hånd om indenfor kort tid og bliver altid løst” siger Dina Olsen, forkvinde hos AK.
Hos Comby er vores tilgang til IT nemlig en ambition om at understøtte den enkelte kundes IT-drift mere effektiv og værdiskabende.
Det første spørgsmål, vi stiller stort set alle vores kunder, er ”Hvad er IT for din virksomhed?” Det har også været en fordel for AK. De har nu systemer de har behov for og en månedlig besparelse der er til at mærke. Der er Ingen ekstra regninger – Ingen skjulte omkostninger. AK får nu en fast faktura hver måned.
Ikke kun at sikkerhedsopdateringerne systemerne kræver bliver opdateret når de skal, men også den månedlige rapport giver stor tryghed hos AK. ”Da Comby overtog driften kunne vi forstå at der ikke var foretaget en sikkerhedsopdatering i lang tid. Det blev hurtigt håndteret og sker løbende nu. Vi modtager fast månedlige rapporter, det virker rigtig godt for os. Rapporterne giver os stor tryghed da vi har det fulde overblik selvom selve IT-driften ligger hos COMBY.” fortsætter Dina da hun blev spurgt om hvordan det er at være kunde hos Comby.
”Vi er rigtig tilfredse med PrintBy, særligt da vi betaler et fast beløb og ikke engang skal bekymre os om at tonerne skal skiftes eller skal ud i byen for at finde en ny – det bliver nemlig taget hånd om fra Combys side” Fortæller Dina om vores produkt PrintBy.

PrintBy – lej din næste printer

Hvorfor bruge din likviditet på at købe en printer, når du kan leje den. I samarbejde med Canon – en af verdens førende producenter af kvalitetsprintere – får du en fleksibelt og driftssikker printerløsning.

Skal vi også hjælpe dig med at opnå bedre resultater med din IT-drift?

Har du brug for sparring omkring, hvordan du sikrer en effektiv IT-drift i din virksomhed? 

Så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds IT-driftsløsning.