CombyNet - lej dit netværk

Hvorfor bruge din likviditet på at købe en netværksløsning, når du kan leje en professionel kvalitetsløsning. I samarbejde med Cisco Meraki – en af verdens førende producenter af netværksløsninger – får du en fleksibel og driftssikker løsning, som holder ubudne gæster ude.

 

Du kan få CombyNet hos Comby!

 

Kontakt os for mere information

Sikker og fleksibel løsning til dit trådløse netværk

Cisco Meraki er kendt for driftsikre netværksløsninger, som styres fra en webbrowser. I dashboardet er der mulighed at foretage omfattende analyse af aktiviteten på netværket. Sammen med Comby lanceres nu en løsning, hvor du kan få en firewall samt ét access points udbudt som leje i konceptet CombyNet.

Comby leverer, konfigurerer og servicerer din firewall med tilhørende access points og vi sørger for, at de altid er opdaterede og velfungerende. Du skal som udgangspunkt selv sørge for strøm via POE samt for at de hænger de rigtige steder, men vi tager også gerne denne opgave.

Alt det netværksudstyr, vi opstiller er fabriksnyt.

Priseksempel på netværksløsning

Prisen ovenfor er ekskl. moms og baseret på at aftalen løber i 4 år. Afbrydes aftalen inden de 4 år, vil der blive faktureret et exit fee reguleret ud fra, hvor længe aftalen har løbet og standen af det udstyr, som returneres. Efter henvendelsen vil vi kigge på lokaliteterne og gennemgå de aktuelle behov. Ved hardware fejl bærer Comby omkostningen til erstatningshardware og timer til genetablering.

En komplet løsning

Firewall Cisco Meraki MX68 er en kraftigfuld og sikker enhed i et kompakt og stilfuldt design. Med løsningen får du:

 

 • 10 netværksporte, hvoraf to er POE+
 • 1 stk. MR33 access point
 • Brugervenligt webinterface
 • Auto VPN
 • Firmwareopdateringer

Derfor skal du vælge CombyNet

Med CombyNet leverer Comby en unik løsning til der inkluderer stærk firewall til det trådløse netværk, som udover markedets bedste teknologi fra Cisco Meraki også leveres med en stærk grafisk brugerflade.

Du får én samlet adgang til alle netværksaktiviteter styret via Active Directory. Access Points opsættes med almindelige netværkskabler, så der kræves ingen særlige kabeltræk, men blot at de får strøm via POE.

Via brugervenligt webinterface kan du nemt administrere og overvåge aktiviteten på dit trådløse netværk.

CombyNet

Don’t make it easy for an unwanted guest

CombyNet er et
Comby Managed Service produkt

 

Med Combys Managed Services produkter kan du sammensætte præcis den service og support, der passer din virksomhed. Du kan tegne fra én service til en all inclusive aftale.

Slip for alle bekymringer og slap af velvidende, at dit IT er serviceret af professionelle.

For alle vores Managed Services gælder det, at der er:

 

 • Ingen oprettelsesgebyr
 • Ingen bindingsperiode
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Ingen ekstra regninger
 • Fuld rapport hver måned
 • Vi udfører alt arbejdet på service
Videovervågning | Comby

Hvordan kommer jeg i gang med CombyNet?

Kontakt Combys salgskonsulenter, så udarbejder vi et konkret tilbud til dig, der indeholder alt, der skal til. Oprettelse er gratis, og skulle du fortryde, kan du opsige aftalen med en dags varsel. Så der er ingen grund til at vente – kontakt os allerede i dag.