Om os

Comby A/S blev stiftet i år 2002 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet i Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder i hele Grønland. Og nu er vi også rykket til Danmark.

 

I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi bl.a. servicerer vores erhvervskunder under navnet Comby Denmark A/S.

 

Fra 2002 til i dag 

Da Comby A/S blev stiftet af Brian Torp tilbage i 2002, var det med en ambition om at gøre tingene bedre. Derfor grundlagde han Comby som en 100% grønlandsk ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk.

Kort efter fusionerede Comby med A-Team Greenland, og fundamentet for en stærk IT-leverandør var lagt. Virksomheden vækstede støt de efterfølgende år, og i 2009 opkøbte Comby den grønlandske kollega SERMIT, og det Comby, vi kender i dag, begyndte at tage form.

Virksomheden består i dag af en stærk og bred vifte at dygtige konsulenter, en Prince 2 projektafdeling, og en salgsafdeling, der alle forstår at understøtte kundernes behov.

 

Vores ambitioner

Vi har lige fra starten haft et ønske om at skabe stærke og langsigtede relationer til vores kunder. Og det kræver, at vi kan levere det, vi lover. Samtidig kræver det, at vi udvikler os – lige som vores kunder gør det.

Det betyder, at vi løbende stopper op og kigger indad for at sikre, at vi laver de rigtige ting på de rigtige måder. Det gør vi ud fra omdrejningspunktet, at vi skal gøre det bedre. Rent praktisk har det betydet, at vi tilbage i 2011 valgte at sikre vores leverancekvalitet med udgangspunkt i principperne fra ITIL. I 2017 valgte vi at ændre måden, vi leverer services på, og det betyder, at alle vores services i dag leveres som Managed Services, således at vi proaktivt overvåger og løser eller adresserer problemer, inden de måske opstår.

Med mere end 6.000 brugere fordelt på kunder over hele Grønland og nu i Danmark har vi haft behov for at sikre en fælles præmis i vores arbejde for at sikre kvaliteten af vores leverancer – alt sammen for at bevare de gode relationer til vores kunder og gøre tingene bedre end vores konkurrenter.

Vores værdier

Troværdighed

Da vores kerneforretning er at sælge og servicere vores kunders arbejdsredskaber, er troværdighed en afgørende værdi for os. Det forudsætter, at vi tager det nødvendige ansvar og gør os fortjent til kundernes tillid og loyalitet. Vi står ved vores ord og holder, hvad vi lover.

Kvalitet

Comby skal for kunderne være synonym med kvalitet. Vi stræber efter at være kendt for at sælge løsninger, der matcher kundernes ønsker og behov. Leveret og overdraget til aftalt tid og uden komplikationer, der påvirker kundens forretning.

Engagement

Engagement er et nøgleord for os. Vi lever og ånder for det, vi laver og sætter en ære i at løse opgaver efter bedste evne. Vi løfter samlet i flok, store som små, med et fælles mål for øje.

Respekt

Respekt for kundens forretning og forståelse for, hvad der har betydning for denne, er essentielt for os. Det samme gælder respekt for kollegaer, naturen, samfundet, medmenneskerne og deres værdier.

Vores vision

Vi vil være den mest værdiskabende IT-virksomhed.

Vores mission

Vi gør det nemt for vores kunder at fokusere på deres forretning.

Vi brænder for IT-driften

I modsætning til mange andre IT-leverandører, synes vi rent faktisk, det er sjovt at levere bruger- og desktopsupport. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du kan koncentrere dig om det, du er god til – uden at skulle bekymre dig om IT.

I Comby beskæftiger vi os primært med IT driftsydelser, og det er implementering og drift, vi brænder for. Vi leverer 13 managed services til mere end 6.000 brugere, og disse er understøttet af vores syv hosted services. Derudover har vi siden 2007 leveret ISP ydelser til vores mange kunder.

Vores kunder er meget forskellige både i forhold til størrelse og branche og dækker både offentlige og private virksomheder. Fælles for dem er, at de har et behov for en stabil og kosteffektiv IT-drift. Og det sikrer vi.

 

Rådgivning gør os billigere

Vi gør et stort nummer ud af at sikre, at du får en løsning, der matcher din virksomheds behov, størrelse og udvikling. For os er det ikke vigtigt at sælge dig en stor forkromet løsning til flest mulige penge; for os er det afgørende, at du får en løsning, der giver mening for dig og din virksomhed.

Derfor får du altid proaktiv rådgivning, så vi sikrer at du får de rigtige ydelser til den rigtige pris.