Træt af printerbøvl?

Nu kan du få PrintBy fra Comby!

Lej din printer – En skræddersyet printerløsning til din virksomhed inkl. service & toner. 

 

Download brochure om PrintBy fra Canon & Comby

Slut med frustrationer og hovedbrud over kryptiske fejlmeldinger fra din printer eller dyr toner.

Slip for flere timers printeropsætning, og lad os gøre arbejdet, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Comby leverer i samarbejde med Canon et nyt printer service-koncept – kaldet PrintBy. I al sin enkelhed går ud på, at du lejer en printer konfigueret, så den passer til din virksomhed. Du betaler et fast månedligt beløb baseret på, hvor mange print du forventer at bruge pr. måned.

Med en printerløsning fra Comby har vi ansvaret for, at din printer fungerer – vi sørger for opsætning, installation og teknisk printerservice. Inden maskinen løber tør for toner, sender vi en ny. Skulle der opstå problemer med printeren, sender vi en servicetekniker, og viser det sig, at problemet ikke kan løses, ombytter vi maskinen.

Kort sagt, så sørger vi altså for, at din virksomhed altid har en funktionel printer til en fast pris pr. måned.

Hvodan fungerer PrintBy

Hvorfor eje når du kan leje? Med PrintBy får din virksomhed skræddersyede lejebaserede printerløsninger, som løser jeres behov indenfor print, scan og kopier i farver.

Du strikker selv din løsning sammen ud fra en af vores tre grundmaskiner. Når du har fundet den printer, som opfylder dine behov, vælger du perioden for vores toner og serviceaftale. Du vælger selv kontraktperioden fra 48 – 60 måneder, og har altid mulighed for at udtræde af aftalen mod et mindre exit-beløb. Og jo længere perioden er, jo lavere bliver den månedlige ydelse. Hvis du har behov for et andet setup, så finder vi naturlig en løsning.

Udfyld formularen ovenfor og få tilsendt brochuren om PrintBy vores løsninger til leje af printere.

Fordelene ved at leje din printer
gennem PrintBy

Nemt og bekvemt

Gennemskuelig aftale, som altid er mulig at tilpasse og der er ingen binding.

Lave investeringsomkostninger – Ved leje af en printer undgår du udgiften til investeringen. I stedet får du et fast, gennemskueligt månedsabonnement.

Teknisk service – Comby yder teknisk service gennem Canons dygtige folk, som også opsætter og installerer printeren. Opstår der problemer sendes en servicetekniker eller printeren ombyttes til en ny.

Høj Kvalitet – Printerne leveres fra Canon, som har en høj printkvalitet og god brugervenlighed. Det er stabile multifunktionsprintere med dokumenteret høj driftssikkerhed.

 

Læs mere om PrintBy Managed Print her

Hvem er Comby?

Hvem er Canon?

Hvem er vi egentlig, og hvorfor skal du vælge en løsning hos os?

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder. Og nu er vi også rykket til Danmark. I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi servicerer erhvervskunder.

Vi har arbejdet med IT-drift og IT-support i mange, og vi synes stadig det er lige sjovt. Vi brænder for at levere en god service og kompetent rådgivning til vores kunder, og det håber vi, du kan mærke, når du læser vores e-bog.

Hvem er det nu Canon er, og hvorfor er deres produkter et kvalitetsstempel?

Canon har mere end 80 års erfaring inden for billedbehandling, og er den førende leverandør af digitale billedbehandlingsløsninger til forbrugere, business-to-business og industri. De har gennem hele deres virke haft fokus på teknologi og udvikling, og sætter ikke nogen grænser for nye udviklingsmuligheder. Dette har også gjort, at de bliver ved med at udvide mulighederne for print- og industriudstyr – og de vinder konstant priser for at være helt i top. Canon har forskning- og produktionsfaciliteter i hele Europa, og i Tyskland har de dedikeret et helt innovations- og teknologicenter, hvor de forsker i printsystemer og software-løsninger.