Er du modstandsdygtig overfor en krise?

Bliv inspireret og klogere på BCDR – Business Continuity & Disaster Recovery

Vi har samlet et whitepaper udformet som en guide, der skal gøre dig en smule klogere på BCDR – Business Continuity & Disaster Receovery. En guide om hvordan du kan forberede dig og komme godt igennem naturkatastrofer eller hackerangreb.

Download brochure om PrintBy fra Canon & Comby

Baseret på en god risikoanalyse skal du opbygge en stærk kriseplan

Truslen fra cyberkriminalitet stiger desværre i takt med teknologiens udvikling, og hackerne bliver mere og mere opfindsomme. Dette betyder også, at du skal stille større krav til din IT-sikkerhed!

Derfor bør du kigge nærmere på din IT drift i lyset af, hvordan du bliver mere modstandsdygtig. Forudsætningen for succes i langt de fleste organisationer er en stabil og robust IT drift. 

Comby kan som IT-firma bistå dig i udviklingen af en konsekvensanalyse, så du ved hvad det betyder, hvis du skulle blive ramt af en katastrofe.

I vores whitepaper har vi samlet nogle eksempler på danske og udenlandske virksomheder, som har været ramt af naturkatastrofer, ransomware-angreb eller deciderede hackerangreb. Det er lidt skræmmende læsning, så skynd dig at downloade vores whitepaper.

Bliv inspireret til hvordan laver en BCDR-plan

Organisationer kan bryde en BCDR-plan ned i BC- og DR dele. Derfor bør en (Business Continuity) forretningskontinuitetsplan indeholde opdaterede kontaktinformationer, procedurer for ændringsstyring, retningslinjer for hvordan og hvornår, man skal bruge planen, step-by-step-procedurer og en tidsplan for gennemgang, tests og opdatering.

En katastrofehåndteringsplan (Disaster Recovery) indeholder en opsummering af vigtige handlingstrin og kontaktinformationer, en defineret skitsering af ansvarsfordelingen, retningslinjer for hvornår man skal bruge planen, målsætning, gendannelsestrin etc. En katastrofehåndteringsplan bør også tage højde for, at de medarbejdere, som er i stand til at eksekvere planen, altid er tilgængelige til at påtage sig kritiske gendannelsesopgaver.

En BCDR-plan skal sørge for, at du gennem udarbejdelsen af en risikoanalyse kender virksomhedens risici og at du med en detaljeret kriseplan i hånden ved, hvad du skal gøre, hvis nu uheldet er ude. Det drejer sig nemlig om, at du hurtigst muligt får din virksomhed og dens IT drift i fuld funktion igen.

Forberedelsen er vigtig

Uanset hvilken katastrofe virksomheden rammes af, så er forberedelse vigtigt. Jo bedre du kender dine risici og forstår konsekvenserne, desto bedre er muligheden for at imødegå udfordringerne.

Hvem er Comby?

Hvem er vi egentlig, og hvorfor skal du vælge en løsning hos os?

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder. Og nu er vi også rykket til Danmark. I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi servicerer erhvervskunder.

Vi har arbejdet med IT-drift og IT-support i mange, og vi synes stadig det er lige sjovt. Vi brænder for at levere en god service og kompetent rådgivning til vores kunder, og det håber vi, du kan mærke, når du læser vores e-bog.