Gratis folder om bæredygtig IT: Få 3 konkrete forslag til, hvordan du nemt kan tage handling

Folder om bæredygtig IT

Er du træt af blot at tale om grøn omstilling?

Download vores folder om bæredygtig IT gratis her og bliv klogere på, hvordan du kan være med til at gøre IT-området lidt grønnere.

Den grønne omstilling præger agendaen mere og mere i både private og offentlige organisationer, og nu har den også fundet vej til IT-området. I vores folder giver vi dig 3 konkrete forslag til, hvordan du nemt kan tage handling.

Kom i gang med den grønne omstilling

Den grønne omstilling præger agendaen mere og mere i både private og offentlige organisationer, og nu har den også fundet vej til IT-området. IT-området står for et stort energiforbrug. Strøm til at holde servere, printere, computere, telefoner osv. i gang. Store mængder vand og andre ressourcer til at producere nyt udstyr. Mange steder er man begyndt at indtænke grønne energikilder og genanvendelse af ressourcer, og det gælder nu også IT-området.

Er den grønne omstilling også nået frem til din agenda, så handler det om at starte der, hvor det giver mening for din virksomhed at starte. Hav store ambitioner, men start i det små, så det ikke bliver en for stor omvæltning på en gang.

Fordelene ved Circular Computing

Hvorfor er det overhovedet så interessant at snakke cirkulær økonomi og bæredygtig IT?

I vores optik er fordelene ved at genanvende og gen-producere hardware som f.eks. bærbare computere så stærke, at vi ikke kan vende dem ryggen. Det kræver et anderledes mindset, men hvis din virksomhed f.eks. indtænker en bæredygtig indkøbspolitik med Circular Computing™, vil det gøre en reel forskel.

Læs mere om Circular Computing her

Hvem er Comby?

Hvem er vi egentlig, og hvilket belæg har vi for at skrive en e-bog om outsourcing af IT?

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder. Og nu er vi også rykket til Danmark. I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi servicerer erhvervskunder. Vi har arbejdet med IT-drift og IT-support i mange, og vi synes stadig det er lige sjovt. Vi brænder for at levere en god service og kompetent rådgivning til vores kunder, og det håber vi, du kan mærke, når du læser vores e-bog.