Comby Danmark har opkøbt ITBC

Comby Danmark har opkøbt IT Business Center, som led i en ambitiøs vækststrategi. Med et ønske om at tilbyde kunderne et endnu stærkere set-up på IT-drift og service har vi hos Comby opkøbt en stærk og veletableret spiller og har derfor nu udvidet medarbejderteamet og kundeporteføljen.

Vi forventer, at det nye format vil kunne tilføre stor værdi til begge parters eksisterende kunder. Bag opkøbet ligger der fra begge parter en opfattelse af, at vores to forretninger supplerer hinanden godt og vil give både kunder og medarbejdere nye muligheder for endnu stærkere IT-løsninger. Vi mener, at ITBC komplementerer Comby utrolig godt, og opkøbet giver os adgang til nogle nye kompetencer og erfaringer.

Al drift og ITBC’s eksisterende kundeportefølje varetages derfor fremadrettet af Comby Danmark, og alle medarbejdere er flyttet til Comby på Japanvej 3 i Slagelse.

Comby opkøber ITBC

Om Comby

Comby A/S blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet i Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder i hele Grønland. Og nu er vi også rykket til Danmark.

 I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi bl.a. servicerer vores erhvervskunder.

Vi brænder for IT-driften

I modsætning til mange andre IT-leverandører, synes vi rent faktisk, det er sjovt at levere bruger- og desktopsupport. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du kan koncentrere dig om det, du er god til – uden at skulle bekymre dig om IT.

I Comby beskæftiger vi os primært med IT driftsydelser, og det er implementering og drift, vi brænder for. Vi leverer 13 managed services til mere end 6.000 brugere, og disse er understøttet af vores syv hosted services. Derudover har vi siden 2007 leveret ISP ydelser til vores mange kunder.

Vores kunder er meget forskellige både i forhold til størrelse og branche og dækker både offentlige og private virksomheder. Fælles for dem er, at de har et behov for en stabil og kosteffektiv IT-drift. Og det sikrer vi.

 

Kontaktinformationer

Comby Danmark Aps
Japanvej 3
4200 Slagelse

+45 88 32 60 20
info@comby.dk

CVR nr: 40881751

Comby - Den nye partner i IT