IT-support | Comby

IT-support der sikrer value for money

Ved du, hvad du betaler for din IT-support? Hos Comby får du en gennemskuelig og skræddersyet IT-supportaftale, så du altid ved, hvad du betaler, og hvad du får.

Har du brug for hjælp til din IT-support, står vi klar til at finde en løsning, der giver value for money. Vi tør godt garantere, at vi kan tilbyde en løsning, der er billigere end den, du har i dag. Vil du høre hvordan?

Spar penge og besvær på din IT-support

Når du outsourcer din IT, er det typisk for at få hjælp fra nogen, der kan løse IT-opgaverne bedre og/eller billigere, end din virksomhed kan in-house. Uanset om du allerede har en outsourcing-aftale, eller om du har din IT internt, bør du vide, hvad din IT koster. Men det er der mange, der ikke ved. Derfor er der også mange, der bliver overraskede over, hvor meget de kan spare ved at lade os håndtere deres IT-support.

Med en IT-supportaftale hos os hjælper vi ikke blot med at holde hjulene kørende; vi tager også dialogen omkring din IT, så din virksomhed ikke bruger tid og penge på IT, der ikke skaber værdi for forretningen.

Vil du have Grønlands billigste IT-support?

Hvad koster din IT-support i dag? Hvis du er lige som mange andre, så er det svært at gennemskue, hvilke omkostninger der er nødvendige, fordi der findes forskellige afregningsformer (f.eks. klippekort), som gør det vanskeligt at bevare overblikket og styringen. Hos Comby får du en supportaftale til et fast månedligt beløb uden overraskelser og ekstra regninger. Du ved, hvad du betaler, og du ved, hvad du får. Vil du have et tilbud på din IT-support?

u

Hvor mange IT-brugere har din virksomhed?

u

Hvor mange desktops har din virksomhed?

u

Hvor mange servere har din virksomhed?

Står IT i vejen for dit arbejde?

Outsourcing af din IT-support kan være nøglen til mere effektive medarbejdere. Opstår der uforudsete udfordringer i din IT, kan det hurtigt påvirke flere medarbejdere, end du lige regner med. Blot en times uforudset nedetid kan betyde mistede ressourcer, fordi dine medarbejdere ikke kan løse deres opgaver.

Er IT afgørende for din virksomheds forretningsprocesser, er det kritisk, at det fungerer, som det skal, og når det skal. Det hjælper vi med at sikre. Med en IT-supportaftale skaber du tryghed i din virksomhed, fordi du altid kan få løst dine IT-opgaver og udfordringer, så dine medarbejdere kan fokusere på deres kerneområder.

Er du i tvivl om outsourcing af din IT-support skaber værdi? Læs med her, og bliv klogere på, om IT-outsourcing er den rette løsning for dig.

Desktop & server management | Comby
Skræddersyet IT-support | Comby

Få en skræddersyet IT-supportaftale

Vi mener, at din IT skal skabe værdi for din virksomhed. Derfor handler god IT-support for os om at kunne vælge til og fra. Udover at sikre, at din IT fungerer efter hensigten, så sikrer vi også, at du får en supportaftale, der er tilpasset din virksomheds konkrete behov.

Din IT-supportaftale bør kun indeholde de elementer, du har brug for, og som giver mening for din virksomhed. Vi tilbyder support inden for en lang række forskellige services, så vi i fællesskab kan sammensætte en løsning, der matcher dit behov.

6 fordele ved IT-support hos Comby

Ved at outsource hele eller dele af din IT-support til Comby, får du en transparent og fleksibel løsning, der skaber tryghed i hverdagen. Få bl.a. adgang til disse 6 fordele:

  1. Ingen oprettelsesgebyr
  2. Ingen bindingsperiode
  3. Ingen skjulte omkostninger eller klippekort
  4. Ingen ekstra regninger
  5. Fuld rapport hver måned
  6. Vi udfører al arbejdet på din service

 

Skal vi hjælpe med din IT-support, så du kan spare penge, og dine medarbejdere kan koncentrere sig om vigtigere opgaver?