IT-drift til den rigtige pris

Har du styr på, hvad du betaler for din IT-drift?

Hos Comby møder vi ofte virksomheder, der reelt ikke ved, præcis hvad de betaler for deres IT- drift og support. Det har vi valgt at lave om på. Hos os får du en gennemskuelig og skræddersyet IT-driftstaftale, så du altid ved, hvad du betaler, og hvad du får. Vi tør godt garantere, at vi kan tilbyde en løsning, der er billigere end den, du har i dag. Vil du høre hvordan?

Vi sikrer en effektiv IT-drift

Vores holdning er, at din IT skal skabe reel værdi for din forretning. Derfor handler effektiv IT-drift ikke blot om, at din IT skal fungere; det handler også om at have det rette IT-setup, der både understøtter og sikrer din forretning. Når vi hjælper med din IT-drift, hjælper vi derfor også med at vælge til og fra, så du har lige præcis de IT-elementer, du har brug for. Se mere i videoen nedenfor.

Spar penge på din IT-drift

Vil du gøre det nemmere at budgettere dine IT-omkostninger? Utroligt mange oplever, at det er svært at gennemskue, hvilke omkostninger der er nødvendige, fordi der findes forskellige afregningsformer, som gør det vanskeligt at bevare overblikket og styringen.

Betal mindre for din IT-drift

Vi tør næsten garantere, at vi kan sikre dig en billigere IT-driftsaftale end din eksisterende. Hos os betaler du et fast beløb hver måned, så du slipper for klippekort og ekstra regninger. Du betaler for det, du får, og du får, hvad du betaler for.

U

Få en aftale du kan gennemskue

Vi vil sikre transparensen i din IT-aftale, så du nemt kan budgettere og gennemskue, hvad du betaler hvornår. Hos Comby får du en driftsaftale til et fast månedligt beløb uden overraskelser og ekstra regninger.

IT-drift | Comby

Er tillid alt, du behøver?

Ved du egentlig, hvad din IT-leverandør leverer hver måned? Mange virksomheder stoler blindt på, at deres IT-leverandør holder hjulene kørende gnidningsfrit. Og det gør de sikkert også, men hvem kontrollerer, at det er tilfældet?

Tillid er selvfølgelig en vigtig ting, og du skal uden tvivl have tillid til din IT-leverandør. Men klippekorts-løsninger og ekstra regninger stiller dig som kunde i en svær situation, hvor hele økonomien omkring din IT er bundet op på tillid.

Vi møder ofte kunder, der ikke kender status på deres IT; de ved f.eks. ikke, om deres servere er patchet, eller hvornår de sidst blev det. Hos os bygger tilliden på transparensen og ekspertisen i vores aftale. Kunderne ved, hvor meget de betaler, og hvad de betaler for.

Står IT i vejen for dit arbejde?

Outsourcing af din IT-drift kan være nøglen til mere effektive medarbejdere. Opstår der uforudsete udfordringer i din IT, kan det hurtigt påvirke flere medarbejdere, end du lige regner med. Blot en times uforudset nedetid kan betyde mistede ressourcer, fordi dine medarbejdere ikke kan løse deres opgaver.

Er IT afgørende for din virksomheds forretningsprocesser, er det kritisk, at det fungerer, som det skal, når det skal. Det hjælper vi med at sikre. Med en IT-driftstaftale skaber du tryghed i din virksomhed, fordi du altid kan få løst dine IT-opgaver og udfordringer, så dine medarbejdere kan fokusere på deres kerneområder.

Er du i tvivl om outsourcing af din IT-drift skaber værdi? Download vores e-bog og få afklaring gennem 4 konkrete spørgsmål om din IT-drift.

Desktop & server management | Comby

3 spørgsmål, der sikrer en billigere IT-drift

Vi tror på, at vi kan gøre din IT-driftsaftale billigere end den, du har i dag. Spørgsmålet er bare, hvor mange penge vi kan spare for dig. Det giver vi et bud på, hvis du besvarer de tre nedenstående spørgsmål. Tag fat i os og lad os tage en snak om, hvilke besparelser din virksomhed kan opnå.

u

Hvor mange IT-brugere har din virksomhed?

u

Hvor mange desktops har din virksomhed?

u

Hvor mange servere har din virksomhed?

Få disse 6 fordele hos Comby

Ved at outsource hele eller dele af din IT-drift til Comby, får du en transparent og fleksibel løsning, der skaber tryghed i hverdagen. Få bl.a. adgang til disse 6 fordele:

  1. Ingen oprettelsesgebyr
  2. Ingen bindingsperiode
  3. Ingen skjulte omkostninger eller klippekort
  4. Ingen ekstra regninger
  5. Fuld rapport hver måned
  6. Vi udfører al arbejdet på din service

 

Skal vi hjælpe med din IT-drift, så du kan spare penge, og dine medarbejdere kan koncentrere sig om vigtigere opgaver?